Работното време за доставки на Тайван е 11.00-20.55ч.
ТОП 10 най-поръчвани ястия от Тайван |
|
|
52. Ориз с пиле и зеленчуци ориз, пилешко, зеле, моркови, соеви кълнове, яйца, соев сос, чесън
|
|
|
|
:: 700гр. |
със соев сос |
7.50 лв. |
|
|
:: 700гр. |
с лют сос |
7.50 лв. |
|
|
:: 700гр. |
с доматен сос |
7.50 лв. |
|
|
:: 700гр. |
с къри сос |
7.50 лв. |
|
|
|
|
71. Спагети с пиле и зеленчуци спагети, пилешко, зеле, моркови, соеви кълнове, яйца, соев сос, чесън
|
|
|
|
:: 600гр. |
със соев сос |
7.50 лв. |
|
|
:: 600гр. |
с лют сос |
7.50 лв. |
|
|
:: 600гр. |
с доматен сос |
7.50 лв. |
|
|
:: 600гр. |
с къри сос |
7.50 лв. |
|
|
|
|
99. Пиле по Съчуански пилешко, печурки, лук, китайски гъби, зеле, моркови, чушки, сладко-кисел сос, леко лют сос, чесън
|
|
|
77. Оризови спагети с пиле и зеленчуци оризови спагети, пилешко, зеле, моркови, соеви кълнове, яйца, соев сос, чесън
|
|
|
|
:: 600гр. |
със соев сос |
10.80 лв. |
|
|
:: 600гр. |
с лют сос |
10.80 лв. |
|
|
:: 600гр. |
с доматен сос |
10.80 лв. |
|
|
:: 600гр. |
с къри сос |
10.80 лв. |
|
|
|
|
95. Панирано пилешко в сладко-кисел сос
|
|
|
56. Ориз с три вида месо и зеленчуци ориз, пилешко, свинско, телешко, зеле, моркови, соеви кълнове, яйца, соев сос, чесън
|
|
|
|
:: 700гр. |
със соев сос |
9.00 лв. |
|
|
:: 700гр. |
с лют сос |
9.00 лв. |
|
|
:: 700гр. |
с доматен сос |
9.00 лв. |
|
|
:: 700гр. |
с къри сос |
9.00 лв. |
|
|
|
|
93. Пиле по императорски (люто) пилешко, лук, тиквички, пипер, моркови, чесън, печурки, бамбук, соев сос, фъстъци, лют сос, чесън
|
|
|
91. Пиле с бамбук и китайски гъби пилешко, бамбук, китайски гъби, моркови, соев сос, чесън
|
|
|
100. Пилешко с картофи и зеленчуци пилешко, пържени картофи, тиквички, пипер, моркови, соев сос, чесън
|
|
|
74. Спагети с три вида месо и зеленчуци спагети, пилешко, свинско, телешко, зеле, моркови, соеви кълнове, яйца, соев сос, чесън
|
|
|
|
:: 600гр. |
със соев сос |
9.80 лв. |
|
|
:: 600гр. |
с лют сос |
9.80 лв. |
|
|
:: 600гр. |
с доматен сос |
9.80 лв. |
|
|
:: 600гр. |
с къри сос |
9.80 лв. |
|
|
|
|
|
|