За да осигурим правата Ви по новата европейска директива GDPR, от 25.5.2018 AmAm.bg е с обновена Политика за защита на личните данни, с която може да се запознаете ТУК
AmAm.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето взаимодействи със сайта, да анализира посещенията, и да персонализира съдържанието и рекламите.
ПРОМО  Търси Как да поръчам ? Сигнализирай !!! РЕГИСТРАЦИЯ
Знаете ли, че: При проблеми с щитовидната жлеза - хапваме червено цвекло Име:  Парола: 
София Варна Пловдив Русе Бургас Стара Загора Плевен Велико Търново Сливен Благоевград Перник Пазарджик Добрич Шумен Ямбол Ловеч Силистра
Поканете ни и във Вашия град.
Добавете и Вашето заведение.

Орехите са идеално средство срещу пролетна умора

     Те са богати на магнезий, който подпомага възможността на мозъка да се съсредоточава.
     Магнезият е един от основните елементи, които преборват пролетната умора. Той помага и за възвръщане на работоспособността. Спадането на съдържанието му в организма пък може да е сигнал и за сериозни заболявания. Чувството на отпадналост и потиснатост, което често се появява през пролетта и се отдава на пролетната умора, може да е първи признак на задаваща се анемия. Затова е добре да направите консултация с лекар или поне изследване на хемоглобина.
     Раздразнението пък може да се дължи на прекален стрес, който от своя страна може да доведе до различни заболявания. Той е основната причина за появата на заболявания на щитовидната жлеза. От тях страда почти всеки трети българин.
     Особено необходим срещу симптомите на пролетната умора е витамин С. Той укрепва кръвоносните съдове и повишава съпротивителните сили на организма. Той може да се набави от цитрусовите плодове, зелето, морковите, копривата, спанака, копъра, ябълките, чесъна, лука, репичките. Витамините от групата В също трябва да са в изобилие на пролетната трапеза.
Сигнализирай Въпроси-отговори Инструкции Гласувай в BGtop Покани приятел Реклама Контакти Корпоративен профил КАРИЕРИ
Денонощен телефон на клиента:
089 78 78 500
  .  Детски играчки  .  Randki  .  kagami.bg  .  BG-Mamma  .  Новини  .  Atol.bg  .  Запознанства  .  Това съм аз  . 
  .  Moreto.net  .  Уроци  .  Ida.bg  .  OnlineDJRadio.com  .  Строителство  .  Bourgas.org  .  Работа  .  Salsa  .  Upoznavanje  .
· Общи условия         · Политика за защита на личните данни /нова, в сила от 25.5.2018/