За да осигурим правата Ви по новата европейска директива GDPR, от 25.5.2018 AmAm.bg е с обновена Политика за защита на личните данни, с която може да се запознаете ТУК
AmAm.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето взаимодействи със сайта, да анализира посещенията, и да персонализира съдържанието и рекламите.
ПРОМО  Търси Как да поръчам ? Сигнализирай !!! РЕГИСТРАЦИЯ
Знаете ли, че: ...подходящи в комбинация с бяло вино са сирена със силно изразен вкус и аромат... Име:  Парола: 
София Варна Пловдив Русе Бургас Стара Загора Плевен Велико Търново Сливен Благоевград Перник Пазарджик Добрич Шумен Ямбол Ловеч Силистра
Поканете ни и във Вашия град.
Добавете и Вашето заведение.

Кой зеленчук, можем да ползваме профилактично против атеросклероза?

     За едни патладжан, за други "син домат" - той си присъства често в ястия от националната ни кухня, но е широко използван и на Запад и в САЩ.
     Дивите събратя на култивирания патладжан все още могат да се срещнат в тропическата част на Индия. В Европа се появява през 16 век, първо в Испания, Португалия, Италия и Франция. Диворастящите патладжани са доста по-малки от тези, които сме свикнали да виждаме и се различават по белия до жълтеникав цвят, а големината им варира в рамките на големината на кокоше яйце. На някои места малките бели и червени патладжани се отглеждат ограничено и са деликатес.
     В зависимост от големината съдържанието на патладжана варира, но средно съдържа около 92.8% вода, 4% захари, 0.5% минерални соли, 1% целулоза, 1% белтъчини, 0.2% мазнини.
     Патладжаните имат лечебно действие, те намалят холестерина в кръвта, а пектиновите вещества улесняват почистването на токсините от организма. Известни са и с богатият минерален състав като солите на фосфора, калцият, калият, сярата, желязото, магнезия, натрия, мангана, алуминия и други. Съдържат също така витамин C, провитамин А, витамин PP, витамините B1, B2.
     Известни са с профилактичното и лечително действие при атеросклероза, а съдържанието на калий помага при хора с отслабена дейност на сърцето.
Сигнализирай Въпроси-отговори Инструкции Гласувай в BGtop Покани приятел Реклама Контакти Корпоративен профил
Денонощен телефон на клиента:
089 78 78 500
  .  Randki  .  kagami.bg  .  Новини  .  Atol.bg  .  Запознанства  .  Това съм аз  . 
  .  Moreto.net  .  Уроци  .  Ida.bg  .  OnlineDJRadio.com  .  Строителство  .  Bourgas.org  .  Работа  .  Salsa  .  Upoznavanje  .
· Общи условия         · Политика за защита на личните данни /нова, в сила от 25.5.2018/