За да осигурим правата Ви по новата европейска директива GDPR, от 25.5.2018 AmAm.bg е с обновена Политика за защита на личните данни, с която може да се запознаете ТУК
AmAm.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето взаимодействи със сайта, да анализира посещенията, и да персонализира съдържанието и рекламите.
ПРОМОЦИИ  Търси Как да поръчам ? Сигнализирай !!! РЕГИСТРАЦИЯ
Знаете ли, че: При проблеми с щитовидната жлеза - хапваме червено цвекло Име:  Парола: 
София Варна Пловдив Русе Бургас Стара Загора Плевен Велико Търново Сливен Благоевград Перник Пазарджик Добрич Шумен Ямбол Ловеч Силистра
Поканете ни и във Вашия град.
Добавете и Вашето заведение.

Не на раковите заболявания ... с червено цвекло

     Родината на червеното цвекло е Средиземноморието, червеният му цвят се дължи на багрилни вещества от групата на антоцианите. Можем да го намерим на пазара през цялата година. Със своите 44 калории в 100 грама то е особено подходящо при разтоварващи диети. А съдържанието на различни киселини усилва обмяната на веществата и изхвърлянето на токсините.
     То съдържа средно 88% вода, 1.2% белтъчини, 9.3% въглехидрати, 0.9% минерални соли (калий, калций, фосфор, желязо, сяра, йод), витамин С, каротин, витамини В1, В2 и В12. Цвеклото също така е източник на витамин U, известен с противоязвеното си действие. Високото му съдържание на йод е също определящо за правилната обмяна на веществата, при заболяване на щитовидната жлеза. Въпреки наличието на захари то е подходящо за консумация от страдащи от диабет.
     Известно е и превантивното му действие срещу ракови заболявания и прочистващият ефект на кръвта при консумацията му.
     Калиевите соли, сярата, фосфора и магнезият, също така бетаина (близък до строежа на холина и лецитина), регулират процесите на обмяна на веществата в организма. Червеното цвекло е неотменна храна при хора страдащи от анемия.
Сигнализирай Въпроси-отговори Инструкции Гласувай в BGtop Покани приятел Реклама Контакти Корпоративен профил
Денонощен телефон на клиента:
089 78 78 500
  .  Randki  .  kagami.bg  .  Новини  .  Atol.bg  .  Запознанства  .  Това съм аз  . 
  .  Moreto.net  .  Уроци  .  Ida.bg  .  OnlineDJRadio.com  .  Строителство  .  Bourgas.org  .  Работа  .  Salsa  .  Upoznavanje  .

· Общи условия         · Политика за защита на личните данни