За да осигурим правата Ви по новата европейска директива GDPR, от 25.5.2018 AmAm.bg е с обновена Политика за защита на личните данни, с която може да се запознаете ТУК
AmAm.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето взаимодействи със сайта, да анализира посещенията, и да персонализира съдържанието и рекламите.
ПРОМО  Търси Как да поръчам ? Сигнализирай !!! РЕГИСТРАЦИЯ
Чували ли сте за: ...пенне, фарфале, ригатони, радиаторе, ротини, конкиле, конкильоне, руоте ди каро... Име:  Парола: 
София Варна Пловдив Русе Бургас Стара Загора Плевен Велико Търново Сливен Благоевград Перник Пазарджик Добрич Шумен Ямбол Ловеч Силистра
Поканете ни и във Вашия град.
Добавете и Вашето заведение.

...калцият е основен елемент за двигателната система…

     Бялото сирене се е произвеждало още в древността. Всъщност от момента, в който човека започнал да се занимава със скотовъдство и установил, че млякото на животните може да бъде използвано и за храна. Свидетелство за това са намерените археологически разкопки от 6000 г.пр.Хр. Казват, че именно номадите от Близкия изток са открили първи сиренето.
     Дори и тогава са разнобразявали вкуса на сиренето с различни билки и подправки или са смесвали мляко от различни животни.
     Особено ценно е сиренето през зимата поради съдържанието си на витамин Д, който е необходим за костите и изпълнява съществена роля за обмяната в организма на микроелементите калций и фосфор. Сиренето съдържа също така витамин РР, който има значение за работата на нервните клетки, състоянието на кожата и функциите на храносмилателната система. Най-много сиренето се препоръчва заради съдържанието си на калций. Този микроелемент е изключително важен за двигателната система и зъбите на човека. Тъй като млечните му белтъчини се усвоявт лесно от организма е хубаво хората с чревни или чернодробни проблеми да го консумират по често. В 100 грама краве сирене се съдържа 52.6 вода, 16.9 белтъчини, 24.7 мазнини, 1.4 въглехидрати и 305 калории. Особено подходящи в комбинация с бяло вино са сирена със силно изразен вкус и аромат. Докато по-пикантните сирена вървят със силно вино, то трябва да се знае, че колкото едно сирене е по-зряло, толкова по-отлежало вино му подхожда.
Сигнализирай Въпроси-отговори Инструкции Гласувай в BGtop Покани приятел Реклама Контакти Корпоративен профил
Денонощен телефон на клиента:
089 78 78 500
  .  Randki  .  kagami.bg  .  Новини  .  Atol.bg  .  Запознанства  .  Това съм аз  . 
  .  Moreto.net  .  Уроци  .  Ida.bg  .  OnlineDJRadio.com  .  Строителство  .  Bourgas.org  .  Работа  .  Salsa  .  Upoznavanje  .
· Общи условия         · Политика за защита на личните данни /нова, в сила от 25.5.2018/