За да осигурим правата Ви по новата европейска директива GDPR, от 25.5.2018 AmAm.bg е с обновена Политика за защита на личните данни, с която може да се запознаете ТУК
AmAm.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето взаимодействи със сайта, да анализира посещенията, и да персонализира съдържанието и рекламите.
ПРОМО  Търси Как да поръчам ? Сигнализирай !!! РЕГИСТРАЦИЯ
Знаете ли, че: Днес повече от три милиарда азиатци всекидневно консумират... Име:  Парола: 
София Варна Пловдив Русе Бургас Стара Загора Плевен Велико Търново Сливен Благоевград Перник Пазарджик Добрич Шумен Ямбол Ловеч Силистра
Поканете ни и във Вашия град.
Добавете и Вашето заведение.

...диетолозите препоръчват тиквичките на бременните жени

     Тиквичките са едногодишно растение, родината им е Мексико и до ден днешен са с особена почит в мексиканската кухня.
     В Европа, когато пътешественици пренасят тиквичките са гледали с малко недоверие поради странната им форма и са ги отглеждали като цвете.
     Първи в кулинарни шедьоври с тях са се спуснали италианците, използвайки ги за различни апетитни специалитети и за универсално лекарство. Да, точно така! Дали защото това растение се отглеждало лесно на тяхна почва или са разбрали за богато съдържание на натрий и калий. Органичният натрий, който съдържат тиквичките е най-доброто средство за възстановяване на черния дроб, когато съдържанието му на натрий е изчерпано.
     Те съдържат над 95% вода, което ги прави подходящи за диета. Съдържат 0.55 % белтъчини, около 2.55 % захари, 0.13% мазнини, витамини С, B, РР, калий, калции, магнезий, фосфор и желязо.
     Благодарение на това, че тиквичките съдържат витамини и микроелементи, те лесно се усвояват и не застрашават с излишно тегло. Диетолозите препоръчват тиквичките на бременните жени. Съдържащите в тях вещества предпазват от затлъстяване и блокират натрупаването на холестерин в организма.
     Когато вътрешната част на тиквичката е нежна и е с недоразвити семена, тя може да се консумира и на салата, но ако нещата не стоят така е добре да е минала термична обработка.
     Тиквичките имат противоанемично и противоалергично действие. Семената им са богати на безценните ненаситени мастни киселини и вит. Е.
Сигнализирай Въпроси-отговори Инструкции Гласувай в BGtop Покани приятел Реклама Контакти Корпоративен профил
Денонощен телефон на клиента:
089 78 78 500
  .  Randki  .  kagami.bg  .  Новини  .  Atol.bg  .  Запознанства  .  Това съм аз  . 
  .  Moreto.net  .  Уроци  .  Ida.bg  .  OnlineDJRadio.com  .  Строителство  .  Bourgas.org  .  Работа  .  Salsa  .  Upoznavanje  .
· Общи условия         · Политика за защита на личните данни /нова, в сила от 25.5.2018/