За да осигурим правата Ви по новата европейска директива GDPR, от 25.5.2018 AmAm.bg е с обновена Политика за защита на личните данни, с която може да се запознаете ТУК
AmAm.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето взаимодействи със сайта, да анализира посещенията, и да персонализира съдържанието и рекламите.
ПРОМОЦИИ  Търси Как да поръчам ? Сигнализирай !!! РЕГИСТРАЦИЯ
Знаете ли, че: Витамин А участва в адаптацията на очите към по-слаба светлина? Име:  Парола: 
София Варна Пловдив Русе Бургас Стара Загора Плевен Велико Търново Сливен Благоевград Перник Пазарджик Добрич Шумен Ямбол Ловеч Силистра
Поканете ни и във Вашия град.
Добавете и Вашето заведение.

...пенне, фарфале, ригатони, радиаторе, ротини, конкиле, конкильоне, руоте ди каро...

     Структурата на съвременните диети за отслабване включва главно въглехидратни храни с нормално количество на белтъците и ниско съдържание на мазнини. Особено полезни са пълнозърнестите хлябове и макаронени изделия. Те са по-богати на минерали, а също и на растителни влакнини, които намаляват риска от запек, така често срещан при заседнал начин на живот.
     
     Свикнали сме да свързваме думата спагети с Италия, но тяхната родина далеч не е тя. Първите спагети били пренесени от Китай през 13 век от мореплавателят Марко Поло. Но в Китай тогава, както и днес те се правят от оризово брашно. А за макароните се твърди, че името им е прозизлязло от римски кардинал, който опитвайки ги възкликнал “О, ма карони” - което значело (Колко мило).
     Е, днес пастата си е част от традиционната италианска кухня. Под паста се разбира различните тестени изделия - спагети, равиоли, канелони, фузили, тортелини, фетучини, лазаня и други.
     Макаронените изделия се правят от различни видове брашно, вода и сол, в някой от тях има и яйце. Разликата във формата им, предава различния вкус на всяко едно от тях. Кухата форма на макароните и сушения им вид бил измислен, за да може да се съхраняват по-добре. Съдържанието им е предимно въглегидрати около 75.2г за 100 грама продукт, имат нормално количество белтъчини - 10.4, съдържат 0.25 минерални вещества и 13 г. вода.
Сигнализирай Въпроси-отговори Инструкции Гласувай в BGtop Покани приятел Реклама Контакти Корпоративен профил
Денонощен телефон на клиента:
089 78 78 500
  .  Randki  .  kagami.bg  .  Новини  .  Atol.bg  .  Запознанства  .  Това съм аз  . 
  .  Moreto.net  .  Уроци  .  Ida.bg  .  OnlineDJRadio.com  .  Строителство  .  Bourgas.org  .  Работа  .  Salsa  .  Upoznavanje  .

· Общи условия         · Политика за защита на личните данни