За да осигурим правата Ви по новата европейска директива GDPR, от 25.5.2018 AmAm.bg е с обновена Политика за защита на личните данни, с която може да се запознаете ТУК
AmAm.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето взаимодействи със сайта, да анализира посещенията, и да персонализира съдържанието и рекламите.
ПРОМОЦИИ  Търси Как да поръчам ? Сигнализирай !!! РЕГИСТРАЦИЯ
Знаете ли: Какво значи кукуруз, мисир, папур, арапка, влашка, царка, рапка, пченка, пашка, гугула? Име:  Парола: 
София Варна Пловдив Русе Бургас Стара Загора Плевен Велико Търново Сливен Благоевград Перник Пазарджик Добрич Шумен Ямбол Ловеч Силистра
Поканете ни и във Вашия град.
Добавете и Вашето заведение.

Кога пуешкото месо се превръща в традиционно Коледно меню?

     Пуешкото месо се усвоява лесно от организма и няма вредно влияние върху сърдечно-съдовата система.
     Съдържа много протеини, малко мазнини и калории, като мазнините се съдържат по-концентрирано в кожата, а по-голям % се съдържа в черното пуешко месо.
     В съдържанието му се включват също така и белтъчини, желязо, цинк, фосфор и витамин B. Цинкът играе голяма роля за ензимите в човешкия организъм и за поддържане на имунната система.
     В 100 грама пуешко има 136 калории, 25 грама белтъчини и 3 грама ненаситени мазнинии. А съдържанието на селен е важно, защото този минерал е от изключителна важност за здравето ни - заслугите му са свързани с това, че е мощен антиоксидант.
     По-нискокалорично е бялото пуешко месо - то представлява 70% от месото на пуйката, но разликата с калорийната стойност на черното пуешко месо е само около 10 калории.
     Друго интересно за пуешкото е, че традиционната Коледна пуйка, се превръща в такава, след публикуването на "Коледна приказка" на Чарлз Дикенс.
Сигнализирай Въпроси-отговори Инструкции Гласувай в BGtop Покани приятел Реклама Контакти Корпоративен профил
Денонощен телефон на клиента:
089 78 78 500
  .  Randki  .  kagami.bg  .  Новини  .  Atol.bg  .  Запознанства  .  Това съм аз  . 
  .  Moreto.net  .  Уроци  .  Ida.bg  .  OnlineDJRadio.com  .  Строителство  .  Bourgas.org  .  Работа  .  Salsa  .  Upoznavanje  .

· Общи условия         · Политика за защита на личните данни