За да осигурим правата Ви по новата европейска директива GDPR, от 25.5.2018 AmAm.bg е с обновена Политика за защита на личните данни, с която може да се запознаете ТУК
AmAm.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето взаимодействи със сайта, да анализира посещенията, и да персонализира съдържанието и рекламите.
ПРОМО  Търси Как да поръчам ? Сигнализирай !!! РЕГИСТРАЦИЯ
Знаете ли, че: 300 гр. картофи = дневната нужда от витамин C Име:  Парола: 
София Варна Пловдив Русе Бургас Стара Загора Плевен Велико Търново Сливен Благоевград Перник Пазарджик Добрич Шумен Ямбол Ловеч Силистра
Поканете ни и във Вашия град.
Добавете и Вашето заведение.

Рибата Фугу е деликатес убиец !

     Изключително рядката и скъпа риба Фугу е легенда в японската кухня. Сервира се с отвара приготвена от перките й. Много хора не могат да се въздържат от изкушението за това изживяване и я опитват. Отровата е разпределена неравномерно в хрилете, стомаха, опашката и перките и на всеки оказва различно въздействие. В общия случай има наркотичен ефект, при което се вдървяват краката, ръцете и челюстите и само очите остават в движение. Това което привлича любителите на този деликатес е именно смъртното усещане. Рибата се консумира сурова, а готвачът, който може да я приготвя има специална диплома за това. Преди да я поднесе готвачът задава редица въпроси свързани със здравословното състояние на клиента, но така или иначе казват, че ако някой почине то готвача е длъжен да си направи харакири. Цената на това изживяване е между 100 до 500 за порция. Японската пословица за този специалитет гласи "Който е опитвал тази риба е глупак, но които не е - също."
Сигнализирай Въпроси-отговори Инструкции Гласувай в BGtop Покани приятел Реклама Контакти Корпоративен профил
Денонощен телефон на клиента:
089 78 78 500
  .  Randki  .  kagami.bg  .  Новини  .  Atol.bg  .  Запознанства  .  Това съм аз  . 
  .  Moreto.net  .  Уроци  .  Ida.bg  .  OnlineDJRadio.com  .  Строителство  .  Bourgas.org  .  Работа  .  Salsa  .  Upoznavanje  .
· Общи условия         · Политика за защита на личните данни /нова, в сила от 25.5.2018/