За да осигурим правата Ви по новата европейска директива GDPR, от 25.5.2018 AmAm.bg е с обновена Политика за защита на личните данни, с която може да се запознаете ТУК
AmAm.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето взаимодействи със сайта, да анализира посещенията, и да персонализира съдържанието и рекламите.
ПРОМО  Търси Как да поръчам ? Сигнализирай !!! РЕГИСТРАЦИЯ
Знаете ли: Семената им са богати на безценните ненаситени мастни киселини и вит. Е Име:  Парола: 


Раб.време: 12.00-23.30
МЕНЮ
Салати
Сашими и нигири
Калифорния
Филаделфия
Футомаки
Хосомаки
Маями стил
Комбо
Сладко суши
Напитки
Вино
 
 НАЙ-ПОРЪЧВАНО
 
Всички заведения

ЗАВЕДЕНИЯ
Велико Търново
Благоевград
Бургас
Варна
Добрич
Ловеч
Пазарджик
Перник
Плевен
Пловдив
Русе
Силистра
Сливен
София
Стара Загора
Шумен
Ямбол

Работното време за доставки на Каса ди Бианко суши е 12.00-23.30ч.
Сашими и нигири от Каса ди Бианко суши
Увеличи снимката Сашими Сьомга
сьомга, краставица, уасаби, джинджифил, соев сос
:: 80гр. 7.99 лв.
Увеличи снимката Сашими Тон
тон, краставица, уасаби, джинджифил, соев сос
:: 80гр. 7.99 лв.
Увеличи снимката Тон татаки
тон, люто сусамово олио, морска сол, тогараши, краставица, уасаби, джинджифил, соев сос
:: 85гр. 7.99 лв.
Увеличи снимката Сьомга Татаки
сьомга, сос Икура, краставица, уасаби, джинджифил, соев сос
:: 85гр. 7.99 лв.
Увеличи снимката Нигири сьомга
суши ориз, сьомга, уасаби, джинджифил, соев сос
:: 65гр. 4.99 лв.
Увеличи снимката Нигири тон
суши ориз, тон, уасаби, джинджифил, соев сос
:: 65гр. 4.99 лв.

 1     2    >>

Покажи всички на една страница


Сигнализирай Въпроси-отговори Инструкции Гласувай в BGtop Покани приятел Реклама Контакти Корпоративен профил КАРИЕРИ
Денонощни телефони на клиента:
  .  Детски играчки  .  Randki  .  kagami.bg  .  BG-Mamma  .  Новини  .  Atol.bg  .  Запознанства  .  Това съм аз  . 
  .  Moreto.net  .  Уроци  .  Ida.bg  .  OnlineDJRadio.com  .  Строителство  .  Bourgas.org  .  Работа  .  Salsa  .  Upoznavanje  .
· Общи условия         · Политика за защита на личните данни /нова, в сила от 25.5.2018/